x

06.07.2020

 

08.06.2020 tarihinde Nakliyat İşçiliği (Şoförlük) sanatında işe başlatılan ancak deneme süresi içinde iş akdi fesih edilen 1 kişinin yerine davet edilen 35. yedek aday için TIKLAYINIZ.

 

Yedek olarak çağrılan adayın, çalışacağı sanat ile ilgili aşağıdaki istenilen belgelerle birlikte, 08 Temmuz 2020 tarihi mesai bitimine kadar TTK Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı İşçilik Servisine müracaat etmesi gerekmektedir.

 

YEDEK ADAYIN YANINDA GETİRECEĞİ BELGELER

 

1 – Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,

2 – “ESKİ HÜKÜMLÜ BELGESİ”nin aslı ve fotokopisi,

3 – 6 adet fotoğraf,

4 – Diploma veya Çıktı aslı ve fotokopisi,

5 – Varsa Sigorta Hizmet Dökümü,

6 – ŞOFÖR adaylarının; 28.04.1997 tarihinden önce ehliyet almışlarsa E sınıfı ehliyetin aslı ve fotokopisi, “E” sınıfı ehliyeti 28.04.1997 tarihinden sonra almakla birlikte römorklu veya yarı römorklu araç kullanımı ile ilgili yapılan uygulamalı sınavı geçmek şartı gereği (“E” sınıfı ehliyete ek olarak “D” sınıfı sürücü belgesi ile sürülen çekici türündeki araçları kullanabilmek) bunu belgelemek veya yeni sistem ehliyetlerde “CE+D” veya “C+DE” sınıfı Şoför Ehliyet Gruplarından birinin belgesinin aslı ve fotokopisi.

 

– Zonguldak İş Kurumuna yapılan başvuru tarihleri içinde (20-  24 OCAK 2020)  çalışacağı sanat ile ilgili yukarıda istenilen belgelere sahip olmayan,

 

– Sağlık muayenesi sonucunda hakkında “ÇALIŞAMAZ” kararı verilen,

 

– Evrak teslim tarihinde evraklarını teslim etmeyen,

 

Adayların yerine kura çekimi sonucunda YEDEK olarak belirlenen adaylar kendi listesine göre sıra ile davet edilecektir.

 

İlanen duyurulur.